Damerne tabte trods god slutspurt

Efter sejren over Midtfyns HK i søndag måtte SUS-damerne torsdag aften se sig besejret af DHG Odense med 25-22

I første halvleg så det ikke meget ud til, at SUS-damerne skulle kunne true gæsterne fra DHG Odense. Topholdet satte sig tungt på de første 30 minutter med en solid føring, inden hjemmeholdet fik spillet til at flyde bedre.

Især i slutfasen viste holdet, der har en god blanding af rutinerede spillere og unge talenter, at det sagtens kan blive til en god placering i årets fynsserie. Således lykkedes det at få sig kæmpet op til 22-25, hvilket i forhold til de store DHG-føringer i 1. halvleg trods alt var et hæderligt resultat.

Stregspiller Majbritt Pedersen blev topscorer for SUS med 6 mål, U18-spilleren Mette Rasmussen scorede 5, Sophia Aagaard 3, Tina Heine Matthiesen og Pia Aleksandrovietz hver 2, og Sofie Skadegård 1 mål.

Søndag kl. 15.00 spiller SUS-damerne på udebane mod Skt. Klemens/Bellinge, der ligger på 7. pladsen for fire point - mod SUS to indtil videre på 9. pladsen.