Alle gode gange tre for U18 divisionsdrengene!

SUS' U18 drenge tog deres tredje sejr ud af tre mulige i "lokalopgøret" ude mod Tommerup HK.

På papiret var det lagt op til en topkamp i Tommeruphallerne lørdag eftermiddag. SUS' U18 drenge var nemlig på besøg. Det var samtidigt også SUS' eneste udekamp på Fyns land i anden halvsæson, og dermed var der samtidigt lagt op til et "lokalopgør". SUS havde vundet deres to første divisionskampe med henholdsvis 31-19 over Øresund og 39-23 over Himmelev, mens hjemmeholdet Tommerup HK havde vundet deres første og eneste divisionskamp med 28-24 over Øresund. Dermed lå SUS på en førsteplads, mens Tommerup lå nummer 2. Tommerup HK var oprykker fra eliterækken, idet de vandt den før jul.

SUS kom godt fra start, og tog teten var starten af med bl.a. at føre 6-2 efter blot 6 minutter efter effektivt angrebsspil, og SUS førte gennem hele halvlegen, og var også helt oppe og føre med 8 mål i første halvleg, men der blev slappet lidt for meget af i SUS forsvaret til sidst, og dermed gik SUS til pause med en 6-måls føring, 20-14!

Fra starten af anden halvleg virkede det som om at Tommerup havde fået troen tilbage, og de startede som lyn og torden, og kom lynhurtigt tilbage i kampen. Efter 16 minutters spil af anden halvleg, var Tommerup HK kommet så langt op at måltavlen viste 24-25 i Tommeruphallerne, og det var et chokeret og frustreret SUS-mandskab som spillede. SUS tog efterfølgende tyrene ved hornene, og trak en sejr hjem efter en meget rodet affære. Sejren lød på 35-31, og dermed tog SUS' U18 divisionsdrenge deres tredje sejr, ud af lige så mange mulige i 1. division øst.

SUS' U18 drenge spiller deres næste kamp på torsdag den 22. januar i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter, inden de har en måneds pause fra østdivionshåndbold. På torsdag får de besøg af Ajax København, som sluttede på en 5. plads i den anden østdivision inden jul. Kampen begynder kl. 19.30.

Topscorerværdigheden blev i dagens kamp delt mellem Sebastian Ring og Jeppe Kok Hansen, som lavede 7 mål hver. Resten af SUS målene blev sat ind af Jacob Lindemann med 5 mål, Rasmus Petersen 4 mål, Tobias Jakobsen og Patrick Nielsen 3 mål hver, Anders Bebe Hansen og Lasse Schäfer 2 mål hver, mens at Christian Birkholm og Andreas Berg scorede hver 1 mål.