Helle Heine bliver Årets SUS’er

Som en fast tradition ved årets afslutningsfest, kårer SUS Håndbold Årets SUS’er. I år var ingen undtagelse. Heine Christiansen stod for overrækkelsen af trofæet, og du kan læse hans tale til Helle Heine Nowack herunder.
”Det er en fornøjelse at skulle udnævne årets SUS’er – i en klub hvor det er så svært at vælge en – fordi der er så mange kandidater - så mange frivillige, som sæson efter sæson yder en kæmpe stor indsats efter SUS Håndbolds værdier – sammenhold, udvikling og sejre. Årets SUS'er har håndbold i generne - både mor og far spillede selv håndbold. Forældrene fulgte årets SUS'er til træning en dag og lige siden har vedkommende været spiller, træner, udvalgsmedlem eller i øvrigt bidraget i klubben. I starten var der kun håndbold om sommeren udendørs på Skellerup sportsplads og senere blev bl.a. årets SUS’er fragtet til Ullerslevhallen med Ferritslev Taxa for at spille håndbold.  Årets SUS’er har altid spillet i klubben først Skellerup og siden i SUS Håndbold kun afbrudt af et enkelt udlandsophold. I mange år spillede hun på SUS Håndbolds førstehold og har haft barnevogn og barnepige med til kampe i Jylland eller på Sjælland, ammet i pausen og så spillet videre og sandsynligvis både før og efter pausen snydt en forsvarspiller eller to med en kigge-væk-finte.

Hun var også med til den meget omtalte nedrykningsfest i forbindelse med en nedrykning fra 3. division, hvor videomanden bl.a. var ved at blive slået ihjel med en fåreklippersaks. Hun har både trænet sin søster, sin datter og mange andre glade håndboldsspillere – herunder også sin egen mor – og I den seneste sæson har hun trænet serie 3 damer og været med i seniorudvalget. Helle du er altid klar til en fest, om du så skal lave ormen, en tur i den knald røde gummibåd eller bare tage en skrue-øl i baren.  Og det er jo ikke tilfældigt at du blandt rigtig mange af byens børn er kendt som ”Helle Håndbold”

På vegne af SUS Håndbold er det men en stor fornøjelse at overrække prisen til som Årets SUS’er til Helle Heine Nowack”

Afslutningsfest i den helt rigtige SUS-ånd

Med omkring 100 deltagende spillere, trænere og andre med tilknytning til klubben, blev afslutningsfesten endnu et brag af et gilde. Med rigtig god mad fra Kasper I cafeteriet og masser af spændende drikke i baren, var bunden lagt til en fest lige efter SUS’eres næse.  

Ud over kåringen af Årets SUS’er skulle præstationerne på banen fejres. Og man må sige at de tidligere fynsserie - nu 3. divisions - damer gik forrest som det gode eksempel. Hvis de ikke var at finde i baren, kunne man kigge på det propfyldte dansegulv, hvor de gav den max gas til tidens toner fra MP Diskoudlejning. Faktisk så meget, at enkelte spillere pådrog sig småskader, der dog heldigvis er ovre, når sommertræningen med den nye træner går i gang i næste uge.  

3. divisionsherrerne sikrede sig om eftermiddagen endnu en sæson i rækken. Det blev naturligvis også fejret på behørig vis. Her melder der dog intet om skader, da de fleste stod og støttede sig sikkert til baren, fornuftige, som de er.

Alt i alt en rigtig sjov fest igen - igen!