U12 pigerne vinder Dydensborg Taxi Cup

En god sæson blev afsluttet til Dydensborg Taxi Cup 2017 i Kerteminde i weekenden 7-9. april og endnu en pokal kunne pigerne tage med hjem

Fredag den 7. april kl. 17.00 mødtes U12 pigerne og trænerne, 23 i alt, ved Byskolen i Kerteminde. Alle glædede sig til weekenden med masser af håndbold, hygge, overnatning og masser af socialt samvær.

Til Dydensborg Cup er der ingen niveau inddeling og begge hold var i pulje med 3 andre hold af forskellig styrke. Dermed betød det lidt svære puljekampe for vores B hold og lidt lettere indledende kampe for vores A hold i puljen.

B holdet mødte ØHK og Kerteminde HK's førstehold hvor der var stor forskel på styrken og led nederlag til begge. Sidste puljekamp mod Stjernen 2 blev til et knebent nederlag på et enkelt mål. Det betød B slutspil for pigerne om søndagen. I B kvart finalen vandt pigerne over Gladsaxe HG2 med 8-5 - så nu ventede semifinalen. Modstanderen var Stenstrup (der har spillet i B rækken). Efter en meget tæt kamp tabte pigerne desværre med et enkelt mål og dermed var der ikke flere kampe for pigerne.

A holdets puljekampe mod ØHK2, Stenstrup og Stjernen 3 viste stor klasseforskel. Holdet gik videre med 3 sejre og en målscore på 37-3! Holdet var klar til kvartfinalen søndag morgen mod Gladsaxe HG1 - der blev vundet 7-2. I semifinalen mødte vi Stjernen 1, et hold vi har mødt i turneringen. Efter stor holdfight, godt forsvar og målvogtere der lukkede af i målet, vandt vi 11-7 og var klar til at møde Sanderum i finalen. Et hold vi har spillet mod 3 gange tidligere i denne sæson og vundet alle 3 gange med kun et og to mål. Finalen blev også en sand gyser. Holdene var igen helt lige og efter 2 gange omkamp vandt pigerne den helt lige kamp 12-11.
Til præmieoverrækkelsen lige efter kampen fik alle en t-shirt og holdet modtog pokalen i stor sejrsrus. Katrine P. blev helt fortjent valgt til finalens fighter og blev hædret med en bold.

Alle pigerne har spillet et flot stævne og havde marginalerne været med B-holdet var de også nået i finalen. A holdet var også heldige at få fairplay prisen lørdag aften - hvilket betød is til alle pigerne i Vaffelhuset.

Det har været en fantastisk dejlig weekend sammen med pigerne. De er alle så søde at være sammen med. Der blev spillet kort og hygget på skolen, flere ture på tværs af vejen til Netto og købe slik mm. Ingen sure miner, men altid dejlige smilende piger, ofte med positivt overskud. 

En helt igennem super god weekend og afslutning på sæsonen.

Alle trænerne siger tusind tak for sæsonen - vi er heldigvis tæt på pigerne igen i næste sæson, nogle som U12 og andre som U14 trænere.

Vi ses snart i hallen igen efter en kort og velfortjent pause.

Trænerne på U12 piger
Tubi, Amanda, Vibeke og Peter