Afgørelsens time for fynsseriedamerne

De stærke piger fra SUS Håndbolds bedste damehold kan i aften sikre sig en plads i 3. division i den kommende sæson.
Lørdag den 8. april spillede holdet den første af to oprykningskampe til divisionen. Her blev det på hjemmebane til en sejr på tre mål. I aften er der så returopgør, hvor Randers KFUM tager i mod i egen hule. Det bliver en stor opgave, men truppen melder alle klar og i storform. Der skal kæmpes til sidste blodsdråbe, og alle skal levere deres ypperligste.

Holdet får ny træner fra næste sæson, da Dennis Vesterskov rykker tilbage til herrehåndbolden og en stilling som 2. divisionstræner i Søndersø. Man må sige, at hans gerning i SUS Håndbold er mere end godkendt. Det har været første gang, han har stået i spidsen for et damehold, og han har formået at løfte pigerne op til deres hidtil bedste sæson. Den nye træner kender SUS-holdet gennem indbyrdes opgør mod hans tidligere klub, og SUS Håndbold håber og tror på, at han kommer til at stå i spidsen for et 3. divisionshold. Det hele afgøres i aften klokken 20.00 i Nørrevangskolens Idrætshal.

Der er flere medrejsende fans på plads til kampen i aften, men holdet kunne godt bruge lidt mere opbakning, så hvis du alligevel er i området, så slå et smut ind forbi, og vær med til at bære pigerne til sejr.