2. divisionsdamerne skal vinde Skærtorsdag

I lørdags vandt dame fynsserieholdet deres første kamp i bestræbelserne på at rykke op i 3. division (billedet). Til gengæld tabte SUS Nyborgs damer deres første kamp ude, og skal derfor vinde Skærtorsdag i Ullerslev, hvor det kl. 14.30 gælder HIK i opspillet til 1. division.

Der er al mulig grund til at møde op i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter Skærtorsdag, når SUS Nyborgs 1. divisionsdamer kæmper om oprykning.

Efter nederlaget søndag den 9. april i Viborg mod Søndermarkens IF med 15-18, tæller kun en sejr mod HIK på torsdag kl. 14.30. To af de tre hold går videre til de endelige opgør mod nr. 10 og 11 fra 1. division om de to pladser i 1. division næste sæson. HIK og Søndermarkens IF mødes i deres indbydes kamp 2. påskedag i Hellerup.

Bedre gik det for SUS Håndbolds fynsseriedamer, der i lørdag vandt deres første kvalifikationskamp til 3. division mod Randers KFUM. Det blev 19-16 efter stillingen kort før tid var 16-16. Deres returkamp i Randers spilles på tirsdag den 18. april kl. 20.00. Læs mere om fynsseriedamernes første kamp på Facebook - klik her!