U12AA pigerne slutter sæsonen af med sejr

Sidste turneringskamp blev spillet i aftes og en tæt, rodet kamp hvor SUS pigerne trak det længste strå.

Tirsdag aften var AA-holdet på udebane mod Sanderum. Et hold der er blevet bedre og bedre gennem sæsonen og netop havde slået stærke DHG i weekenden.

Vores piger virkede oplagte og vi kom også godt fra start med en føring på 0-4. Men stille og roligt kæmpede Sanderum sig tilbage.
Kampen udviklede sig til en lidt rodet affære hvor Sanderum blev tildelt flere straffer som de konvertede til mål - hvor vores piger sled sig til flere store chancer der "kun" gav frikast og et par fejlkendelser på overtrådt betød at holdene fulgtes ad gennem hele kampen.

Men heldet tilsmilede SUS pigerne og med flotte redninger fra begge målvogtere - bla. en friløber og et reddet straffekast et minut før tid ved stillingen 17-17 havde de 2 piger stor andel i vores sejr.

20 sekunder før tid bliver der begået straffe mod Caroline på stregen. Tiden stoppes og Camilla scorer sikkert til slutresultatet 17-18.

Igen - stor fight til sidste fløjt og alle piger yder 100% Så flot kæmpet!

Tak til den store opbakning fra både forældre og andre tilrejsende tilskuere - det er bare dejligt.

Nu går sæsonen så småt på hæld og vi glæder os til at afslutte den med stævnet i Kerteminde, Dydensborg Taxi Cup 2017. Der er kampe for begge hold, fredag den 7. til søndag den 9. april.

Det har været en fantastisk sæson med både sportslige successer og mange hyggelige stunder med alle de søde piger. En pokal er hentet til klubben og en klar rækkevinder med maximum 20 point for 10 kampe. Vi er alle stolte af pigerne der har udviklet sig både håndboldmæssigt og mentalt - det bliver spændende at følge dem fremover!

En rigtig stor tak til alle forældrene! Om det er til kampe, træning, mad-hjælp, stævner eller andet - så har opbakningen været enorm til begge hold! Tusind tak for hjælpen.

Trænerteamet