De lagde måske grunden...

I 1975 rykkede dette hold fra Skellerup SG&I fra serie 1 og spillede for første gang klubbens historie i Fynsserien. Siden er det gået støt fremad, og gennem SUS og nu SUS Nyborg til landets næstbedste række. Holdets spillere overværer sammen søndagens kamp mod Korsør/Slagelse i Ullerslevhallen.

På tilskuerrækkerne på søndag vil der være en halv snes "særlige gæster" samlet. Det er nemlig en del af de spillere, som for over 40 år siden var med til at lægge grunden til den stærke håndboldkultur og resultatmæssige succes i området, som har sat hinanden stævne for at overvære nutidens lokale helte i 1. division mod Korsør Slagelse EH.

Det er spillerne fra Skellerup SG&I's herrehold, som vandt herre serie 1 i sæsonen 1974/75, og dermed rykkede op for at spille i Fynsserien for første gang under den daværende 21-årige træner Palle Ingemann, der kom til fra GOG, som i samme sæson for første gang rykkede op i 3. division!

Skellerup-holdet rykkede fra Fynsserien senere op i Danmarksserien, hvor holdet i 1980 rent faktisk mødte netop Korsør!

Skellerup SG&I's herrer nåede op i 3. division for første gang i 1988, inden det året efter blev til SUS Håndbold med sammenslutningen med Ullerslev Håndboldklub. Det gik videre op i 2. division et par år efter (2. division var dengang landets næstbedste række, og her var modstanderne blandt andet Skjern og Bjerringbro - og dermed på samme højde som i dag).

Lige fra Skellerup-tiden til i dag, hvor der samarbejdes med Nyborg, har grundfundamentet været egne talenter, hvilket selvfølgelig ikke mindst vil glæde gæsterne på søndag at se den stærke håndbold- og lokalt forankrede klubkultur er ført videre...