Sejrs-stimen brudt på hjemmebane

Med bare tre kampe tilbage i damernes fynsserie, havde SUS Håndbold ellers gode muligheder for at kunne afgøre oprykningen selv. Men de unge piger fra Faaborg/ØH satte en yderst effektiv kæp i hjulet.
De hårdt kæmpende og, indtil søndagens kamp, ubesejrede SUS-damer havde ellers haft en rigtig god uge med seriøs træning, hvor fokus lå på at få stækket Faaborgs rigtig dygtige venstre back. Hjemmeholdet kom dog ikke rigtig ud af starthullerne, og Faaborg udnyttede, at aftalerne i det østfynske forsvar måske alligevel ikke sad helt i skabet. Udeholdet var foran i hele første halvleg, og i anden halvleg blev det ikke bedre. Det var som om gassen gik af ballonen, da SUS-pigerne gang på gang blev mødt af et rigtig godt forsvar, der løste opgaven mod topholdet rigtig godt. Faaborg kunne rejse hjem med en sejr på 19-28.

Faaborg/ØH er et rigtig talentfuldt hold, der først er rykket op i fynsserien her efter jul. De har kun tabt en enkelt kamp i denne halvsæson, og på dagen i dag, var det fuldt fortjent, at de løb med sejren. SUS Håndbold har dog stadig muligheder for oprykning i denne sæson. Det kræver som minimum en sejr på hjemmebane allerede tirsdag. Vinder SUS lokalopgøret mod BR66, er de sikret andenpladsen, der giver adgang til oprykningsspillet. Den direkte oprykning kræver, efter søndagens nederlag, at Højfyn HF taber en af deres to sidste kampe, og SUS samtidig vinder begge deres opgør.