U16 piger topper 2. division

Med en sikker sejr på 23-19 over rækkens nr. 2 Næsby IF topper Sus Nyborgs U16 piger 2. division efter en mere end godkendt 2. halvsæson, hvor man kun har lidt et enkelt nederlag til søndagens modstander, så der var lagt op til en spændende kamp.

Det har været en meget vellykket sammenlægning, vi har været vidner til i denne sæson både sportsligt og socialt. U16 pigerne startede sæsonen i A rækken, hvor de suverænt tog førstepladsen og med det oprykning til 2. division efter jul. Pigerne er blevet spillet mere og mere sammen og har taget udfordringerne op i 2. division med så stor succes at de efter søndagens opgør mod Næsby IF ligger på 1. pladsen med 14 point for 8 kampe.

I dagens kamp mod Næsby var der derfor lagt op til spænding og det fik vi da også lidt af i starten. Holdene var meget jævnbyrdige i starten og SUS Nyborg fik ikke tacklet helt færdig, så afrettede og ærgerlige mål blev indkasseret og SN havde lidt udfordringer med at trække fra, selvom pigerne kæmpede bravt. Et målmandsskift og lidt mere koncentration i forsvaret gjorde forskellen og pigerne kunne gå til pause med en kneben føring.

I 2. halvleg kom der et forvandlet hold ud, der spillede med langt mere fart og det resulterede i en del udvisninger til Næsby, der i flere perioder i 2. halvleg spillede i undertal og det formåede pigerne at omsætte til mål på hurtigt spil og rigtig godt presspil til især højre fløj. Det så i store dele af 2. halvleg ud til at Næsby skulle sendes hjem med et ret stort nederlag, men de sidste 5 minutter af kampen slap pigerne tøjlerne lidt og kampen endte som nævnt med en 23-19 sejr!

Der kan tages en masse positive energi med til de sidste kampe, hvor det skal afgøres om pigerne kan slutte på en flot første plads. Pigerne har 2 kampe tilbage mod henholdvis Oure og Hårby, der indtager henholdsvist 3. og 4. pladsen, så der er spænding til det sidste. Næste kamp 26/3 i Nyborghallerne kl. 15.45 mod Oure.