Første sejr til U16 Pige A

SUS-pigerne tog turen til Faaborg onsdag aften og vandt...

På en regnfuld onsdag eftermiddag tikkede der tre afbud ind på trænerens mobil og med et afbud i forvejen, så det lidt skidt ud. Heldigvis blev vi igen redet af nogle hjælpsomme U14 spillere.

Kampen mod Faaborg startede ikke helt som ønsket. Det var nogle store piger, vi spillede mod (eller også er vi bare ikke så store…), men vi tacklede igennem af alle kræfter og kom foran med to, midt i første halvleg. Vi havde ikke problemer med at finde hullerne i Faaborgs forsvar, og Sanne på stregen fik mange frispilninger, der flere gange resulterede i straffe, som Elsborg tog sig kærligt af.

Forsvaret var igen godt, og især midterforsvaret med Line og Sanne var som en mur. Midt i anden halvleg var vi ved at tabe hovedet igen som i kampen mod TPI. Til forskel fra TPI-kampen var vi her foran med 18-12, og da Rudbæk på målet tog godt fra, og vi genvandt roen i angrebsspillet, kom vi op igen og vandt 20-18. Igen mange gange tak for hjælpen til U 14 spillerne.

Målscorere blev Sara Elsborg med hele 7 mål, Sophia Crone med 4, Katrine Jørgensen 3, Line Hedager og Emma Davacher med hver 2, og Helene Sonne og Sanne Nielsen med hver en scoring