Ubesejret og med kurs mod 3. division

Søndag tog SUS Håndbolds fynsseriedamer endnu et vigtigt skridt mod den direkte oprykning til divisionen. Med sejren over Kerteminde HK har holdet nu otte sejre ud af otte mulige her efter jul.
Der var godt fyldt på tilskuerpladserne i Kertemindehallen til kampen mellem Kerteminde HK og SUS Håndbold. Der er altid god stemning til disse lokalopgør, men de fleste publikummer var måske nok mødt op for at hylde Kertemindes herrer, der kunne fejre oprykning efter en forrygende sæson. Damekampen bød dog også på se-værdig håndbold, og første halvleg blev en tæt affære. SUS Håndbold var hele tiden foran med et til to mål, men Kertemindeholdet holdt sig inde i kampen på nogle flotte kontraløb, og stærkt tilkæmpede straffekast. SUS Håndbold sikrede sig dog en halvlegsføring på 10-12.

Anden halvleg blev knapt så jævnbyrdig. Kerteminde HK satte kadencen væsentligt ned, og SUS Håndbolds Amanda Sejer var nærmest ustyrlig, efter hun kom på banen i starten af halvlegen. Med stærke solopræstationer, flere målgivende afleveringer og ikke mindre end 9 mål, var hun kampens bedste. SUS Håndbolds forsvar og keeper fik også rigtig godt fat, og Kerteminde HK tabte ganske enkelt pusten. Sara Lyck spillede dog, som altid, en rigtig god kamp for hjemmeholdet.

Med sejren spiller SUS Håndbold sig igen ind på førstepladsen i damernes fynsserie, der giver direkte oprykning til 3. division. Intet er dog sikkert endnu, da Højfyn HF på andenpladsen kun mangler et enkelt point for at overtage førerpositionen. De sidste tre kampe skal alle vindes for at holdet er sikker på oprykningen. Næste skridt er mod forårets helt store overraskelse; ny-oprykkerne fra Faaborg ØH. Det er på hjemmebanen i Ullerslev på søndag kl. 12.45. Herefter venter endnu et lokalopgør mod et andet oprykkerhold; BR66 fra Langeskov. Sæsonen rundes af på udebane mod IF Stjernen, der på nuværende tidspunkt indtager tredjepladsen.