Cup-crews på tur til Ringsted

Udvalgene bag SUS Spar Nord Cup 2016 var i lørdags samlet for at evaluere sidste års stævne. Det blev indledt med en bus i en Bergholdt-bus, hvor de 25 deltagere sammen med næsten 1.000 tilskuere overværede 1. divisionskampen mellem SUS Nyborg og TMS Ringsted.

Hvert år samles udvalgene, som tilrettelægger og forbereder SUS Håndbolds store stævne i september, efterfølgende til en evaluering under en eller anden form.

I år blev evalueringsaftenen indledt med en tur med samarbejdspartneren Bergholdt Bus til Ringsted for at overvære SUS Nyborgs 1. divisionsherrer spille mod TMS Ringsted. Det skete i overvældende kulisser med næsten 1.000 tilskuere i Dansk Kabel TV Arena, med et setup, som vi i Ullerslev trods alt ikke kan matche.

Som det fremgår af billederne var det både med store lystavler, gymnastikunderholdning både i timeouts og pausen og som nævnt masser af tilskuere og intens stemning.

Dermed fik de 25 deltagere et godt billede af, hvad det rundt i landet er, vore drenge er oppe imod.

Trods det store nederlag ydede de en flot fight mod overmagten fra det tidligere ligahold, der nu bejler til en top tre-placering i 1. division.

TMS Ringsted trænes af Christian Dalmose, kendt fra Viborg HK, Ajax og som tv-kommentator. På holdet er blandt andet den tidligere landsholdsspiller Rune Ohm. Der er såmænd også Benjamin Pedersen, der er født i Ullerslev. Inden han flyttede til GOG som U16-spiller fik han sin håndboldopvækst i SUS Håndbold.