Førstepladsen kom i hus - og hele holdet blev hypnotiseret!

Tirsdag mødte fynsseriedamerne DSIO i et nervepirrende opgør, hvor det gode, tålmodige og taktiske spil fra søndagens kamp var fuldstændig forsvundet. Det blev dog til en to-måls sejr og førstepladsen i puljen. Torsdag blev det fine resultat fejret med cafe-besøg og hypnoseshow i Odense.
Træneren fra DSIO havde været på besøg i Ullerslev til kampen mod HF Højfyn søndag, hvor SUS viste storspil på alle positioner. Den forberedelse kom udeholdet til gode, og de kom foran 1-4 i løbet af det første kvarter. Det rystede de sejrsvante damer fra SUS, og der måtte kæmpes enormt hårdt for at komme op og nappe en halvlegsføring på 9-7. ”Vi smed simpelthen alt, alt for mange bolde væk. Og vi kunne slet ikke komme igennem deres forsvar,” sagde Henriette Godskesen. Anden halvleg viste samme billede, og igen var det et velfungerende forsvar, der var den afgørende faktor for sejren på 18-16.

Men, men, en sejr er er sejr, og med de to point er pigerne nu i spidsen for fynsserien. Det skulle da fejres! Derfor var torsdagens træning aflyst og holdet drog i stedet til Odense, hvor der var cafe-besøg og et mind-blowing hypno-mentalist-show med Martin Castor. En stor del af fynsseriespillerne var frivillige på scenen, og flere sandheder kom frem undervejs. Det var en fed oplevelse for alle, og holdet er nu virkelig klar til at gå i krig med de sidste seks kampe, der alle skal vindes for at sikre sig den direkte oprykning til 3. division.