Ubesejrede og totalt overlegne U14 pige B

Både SUS U14 pige B og U16 pige Elite spillede flot kamp søndag den 8. november. Læs referatet her:

U14 Pige B har vundet stort alle kampene, uden at spille fremragende og leve op til det niveau, begge trænerne ved, de er på. Så i dag (søndag den 8. november) mødte vi Næsby, som på papiret skulle være lidt bedre end vores tidligere modstandere. Med vores topscorer i sommerhus, måtte nogle af de andre piger jo score målene, og det skal jeg da også lige sige, at de gjorde.

Vi lægger hårdt ud fra starten med flere kontra og flotte gennembrud, hvor i sær Emma (alias Nolling) sætter sig i karakter. På målet presser Emma (alias Rudbæk) skytterne med mange flotte redninger og tager tre straffe. Midt i anden halvleg var det som om, vi ikke rigtig ville dække op, og Næsby får lov til at score fire mål i træk. Herefter kommer vi stærkt igen og løber dem over ende med mange flotte kontrascoringer, og vi ender med at vinde opgøret med 18-8. Målscorere var: Emma (Nolling) blev topscorer med 9 mål, Sara med 3, Maria og Line med hver 2 mål, og Stine og Nikita med hver et mål.

Forsvarsholdet U 16 pige A
Taktikken for søndagens kamp lå klar: Vi skal dække meget bedre op, end vi har gjort de tidligere kampe og specielt i denne kamp mod TPI, der ligger øverst i rækken.

Aftalen før kampstart var at tage ved i forsvaret og holde dem på under 20 mål. Og det gjorde vi så – dækkede op som vi aldrig har gjort før, og der kommer ikke en kontrascoring i hele første halvleg. Vi kommer hurtigt foran 2-0, men så begynder TPI at ramme målet og de kommer op på 2-5 midt i første halvleg. Her begynder Mia at tage det ansvar og score de mål, vi jo alle ved hun har i sig og sammen med flotte spilninger fra Sara (alias Elsborg) og Sara (alias Jensen) ud til Helene på højre fløj bliver det til en halvlegsstilling på 7-9. Der er ros fra træneren i halvlegen, men det var nok for tidligt, for ud over en straffescoring i starten af anden halvleg, scorer vi først igen, da der er gået 17 min, og vi kommer bagud 8-16. Men pludselig tager vi ved i forsvaret igen og begynder at få bolden ind i kassen, og slutresultatet bliver 13-19.

Trods nederlag var det en super flot kamp (hvis man tager de 17 min. væk fra anden halvleg). Målscore blev: Helene blev topscorer med 6 mål, Sara (alias Elsborg) med 3 mål, Mia 2 mål og Line og Sofie (alias Lyder) med hver en scoring.

På onsdag møder vi Faaborg på udebane, som vi på papiret skulle kunne spille lige op med.

Tak for en god søndag til alle ”mine piger”