Intens top-kamp i Ullerslev

Kampen om førstepladsen i damernes fynsserien blev ikke helt så spændende som man kunne have forventet. HF Højfyn mødte et super velforberedt SUS-hold, der bestemt ikke havde tænkt sig at give noget ved dørene.
Sæsondebuttanten Mette Rasmussen, der grundet en alvorlig skulderskade ikke har spillet kamp i elleve måneder, lagde sammen med de andre SUS-piger og Anette Markvardsen i målet, fundamentet til det bundsolide forsvar, der skulle vise sig at være den mest afgørende faktor for den overbevisende seksmåls-sejr søndag eftermiddag. HF Højfyns største trussel, Nanna Willumsen, blev holdt i skak og fulgt tæt i en effektiv 6-0 formation. Et par af de andre bagspillere tog dog over, og satte effektive anden-bølgekontraer i netmaskerne bag SUS-forsvaret. Dog kom HF Højfyn aldrig foran i en kamp, hvor koncentrationen fra hjemmeholdet ikke svigtede en eneste gang.

Angrebsmæssigt kom SUS Håndbold også godt fra land, og som kampen skred frem, fordelte scoringerne sig på mange spillere. Maria Eriksen spiller en flot, flot kamp og sætter bolden i kassen hele ni gange. Gæsternes keeper var frustreret, og trods flere gode redninger, lykkedes det hende ikke at få skovlen under SUS-holdet, som hun ellers havde i opgøret før jul. Mod slutningen af kampen viste stamspillerne hos SUS Håndbold, hvad de er lavet af. Henriette Godskesen, Trine Torp og Denise Hannibaldsen gjorde det rigtig godt i højresiden. Denise viste også evner som hugger, med et tordenbrag af et langskud i slutfasen.

Hele holdet takker for den massive opbakning fra publikum - det var vanvittig fedt at spille for så mange mennesker. Med sejren i dag ligger SUS på en andenplads, dog har de spillet en kamp mindre end HF Højfyn på førstepladsen. Der er syv kampe tilbage for pigerne, og lige pludselig er oprykningen til 3. division inden for rækkevidde. Hvis holdet kan finde den samme disciplin, tålmodighed og koncentration som i dagens kamp, ser det lovende ud. Dog skal modstandere som Stjernen IF og forårets overraskelse Faaborg ØH besejres. Tirsdag løber holdet igen på banen i Ullerslev, og her møder de DSIO, som ofte har det med at overraske. Det er kl. 20.45 

Billederne til denne artikel er taget af Fynsseriedamernes allermest trofaste fan, Pia Hannibaldsen! Tak for støtten. Det betyder meget.