YES - VI GJORDE DET!!!

Der var en forløsning at spore i øjnene på alle U12 drenge og trænere efter kampen.

Drengene er efter en meget svær 1. halv sæson, rykket ned i c rækken, hvilket har givet lidt tro og håb på, at det er ved at være tid til at få lidt succes.

Det startede ikke for godt i den første kamp efter jul, da de i søndags var i Kerteminde, hvor de måtte se sig slået 20-15. Det blev der lavet om på tirsdag aften da de hjemme tog i mod Egense / Ranz.

Drengene havde god tænding og gejst allerede i opvarmningen, og var klar til at give den en skalle.

Kampen startede meget tæt, hvor de 2 hold skiftes til at score. Midt i 1. halvleg fik vi stille og rolig styr på deres skytter og Andres i målet fik god hjælp af forsvaret, som gjorde at vi gik fra en føring på 6-4 til pause stillingen på 11-6.

Egense kom bedst ud til 2 halvleg men vi formåede at holde 2-3 mål føringen gennem halvlegen.

Sejren på 18-16 kom i hus ved stor fight og sammen hold.

Det var en godt og tæt kamp, og dejlig at se at drengene bevarede roen og ikke mistede troen på at kampen kunne vindes. Hvor de så mange gange tidligere har mistet troen og tabt kampene.

Jeg er sikker på der er flere sejre på vej - Kæmp videre drenge i er for seje.