Fokus på 2. halvsæson

For at være helt klar til strabadserne i forårssæsonen havde cheftræner Torben Hansen og assistenttræner Ole Ørbech kaldt til ”teambuilding” fredag den 6. januar.
Størstedelen af aftenen foregik i bålhytten, hvor trænerteamet præsenterede tanker og ideer for den kommende halvsæson. En yderligere specifikation af de emner der blev fremlagt og debatteret, kan selvfølgelig ikke omtales her, da det betragtes som en forretningshemmelighed.

Den hårde teambuilding i bålhytten blev kun kortvarigt afbrudt af en pause hvor der blev indtaget et sundt og næringsrigt måltid, der underbygger truppens generelle meget høje sundhedstilstand.

Teambuildingaftenen sluttede med et erhvervsarrangement ved herre serie 3’s nye trøjesponsor. ”Det er vigtigt at komme ud og møde vores tilskuere,” udtaler træner for serie 3 Ole Ørbech og fortsætter: ”Vi er utroligt glade for at The Ullerslev pub nu pryder vores trøjer da vi finder værdiggrundlaget for både hold og sponsor er ens.”

For ikke at afsløre taktik og nytænkninger overfor mordstandere, er de viste billeder slørrede i en vis grad. Det er skam helt bevidst.