Julen er også håndboldens tid

Selvom der også har været juleferie i SUS har der stadig været en masse aktiviteter på børne-og ungdomsholdene.

Her er samlet en del stemningsbilleder fra arrangementer hen over julen.

U10 piger og drenge holdt en afslutning sammen, hvor der var fælles træning og udfordrende boldlege, med afsluttende hygge i cafeteriet.

Ligesom U10’erne havde piger og drenge fra U12 valgt at gå sammen om et hygge arrangement lige inden jul. U12 pigerne mødtes også tirsdag den 27/12, hvor der var planlagt en masse aktiviteter hele dagen og med overnatning i kultursalen til næste dag. U12 pigernes gode træningsmakker fra Nyborg var også med om eftermiddagen og der blev både spillet træningskampe, løst små udfordringer hvor spaghetti, spændeskiver, legoklodser og andre ting man ikke lige normalt forbinder med håndboldspillet blev inddraget i udfordringerne. Pigerne spiste sammen-skuds-mad hos Kamilla og Katrine om aftenen og der var højt humør inden de gik tilbage til Kultursalen, hvor der var masser af hygge indtil sengetid blandt andet Kahoot og film. Der blev sluttet af onsdag morgen med morgenmad og lige lidt mere bold i hallen.

U14 pigerne har gennem den første halvsæson haft glæde af SUS Nyborgs U16 piger som træningspartner og derfor var det naturligt for pigerne at lave en hyggelig afslutning inden jul sammen. Her blev der traditionen tro, fristes man til at sige, spillet håndbold med sokker på…. Ja det gør de fleste nok, men denne gang var sokkerne sat på hænderne – mon de stadig spiller med harpiks :-D

U14 pigerne havde også sat hinanden i stævne til juletræning den 28/12 og her var det  Nyborgs U14 piger, der stillede op som træningspartner. Pigerne sluttede dagen af med at handle ind til aftensmad for de julekalenderpenge, der var tilfaldet holdet og lavede mad og spiste sammen hos trænerne. Der blev hygget med snolder, gæt og grimasser og musikquiz.