Herrene videre i pokalen efter sejr over 3. divisionshold

Tirsdag aften blev der spillet pokalhåndbold i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter. SUS' bedste herrehold tog imod 3. divisionsholdet fra Tved GI, og her blev det til en sejr til fynsserieholdet.

SUS plejer tit at have succes når det gælder pokalturneringen, men det er dog aldrig blevet til et møde med de helt store. I år håber SUS på at kunne invitere et ligahold på besøg i Ullerslev, og derfor skulle de ihvertfald videre fra 3. runde af. Denne runde blev spillet tirsdag aften, hvor Tved GI fra rækken over SUS kom på besøg.

Dermed var SUS en smule undertippet på trods af at Tved ligger i den tunge ende af 3. division. SUS havde dog fået tilgang af hele 6 spillere fra klubbens U18 hold, og var dermed klar til kamp.

Kampens start var meget lige og de to hold matchede hinanden utroligt godt, dog blev det bedste spil vist i forsvaret hos begge hold. Begge hold havde svært ved at score, og det viste sig hurtigt at det ikke ville blive en målrig kamp, og at kampen skulle afgøres i forsvaret. Holdene fulgtes ad til 4-4, og derefter begyndte SUS at trække fra. Det unge SUS-hold kom ind i en god periode, og kom foran med hele 12-5 kort før pausen, inden Tved fik pyntet lidt på det, til halvlegsstillingen 12-7.

Tved startede anden halvleg bedst og begyndte stille og roligt at æde sig ind på SUS. Tved kom helt op og bide SUS i haserne i midten af anden halvleg, hvor SUS' føring var reduceret til 2 mål. SUS lagde sig ikke ned, og trak igen fra, og det ryk kom Tved aldrig igen på. Det hele endte med en straffekastscoring efter tid af SUS' islandske målmand Jonas Stefansson, som scorede til slutresultat 24-20 til SUS. Målet var kroningen på en fantastisk præstation af Jonas i målet, som helt sikkert var en af grundene til SUS' videre deltagelse i turneringen.

Hermed er SUS et skridt nærmere et ligahold - som dog først tiltræder i turnerningen om et par runder.

Dagens topscorer for SUS blev U18 spilleren Mads Rydal med 5 mål. Martin Andersen scroede 4 mål, tre andre U18 spillere - Jacob Lindemann, Simon Elsborg og Anders Bebe Hansen scorede hver 3 mål, Michael Markvardsen og Niels Hansen 2 mål hver, og sidst men ikke mindst Heine Christiansen og Jonas Stefansson 1 mål hver.

På torsdag d. 12. november venter endnu en svær og vigtig kamp for SUS' bedste herrehold i fynsserien. Her tager SUS hjemme i Ullerslev Kultur- & Idrætscenter mod SH Svendborg som pt. ligger nummer 1 i fynsserien. Dermed er der lagt op til et vaskeægte topopgør mellem rækkens nummer 1 og 2. Denne kamp bliver fløjtet op kl. 20.15.