Fart på festlig SUS-dag

U12 pigerne blandt Fyns seks bedste efter jul, U18-drengene i øst-ligaen, fynsseriedamerne vandt topopgør, old boyserne er bedst på Fyn, 300 tilskuere i hal 1 til spændende 1. divisionskamp og over 200 sluttede lørdagen med en julefrokost med fuld fart på...

Lige fra klokken ni om morgenen til langt over midnat var der masser af aktiviteter i går, lørdag, i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter.

Blot for at nævne resultaterne af nogle af SUS-holdenes kampe, så var der blandt andet topopgør i Fyns eneste old boys-rækken. Her vandt SUS' erfarne veteraner med 11-9 over Fåborg ØH, og kan derfor holde jul, julefrokost og nytår som Fyns bedste old boys-hold!

Derefter spillede klubbens stærke U12 pige A  sig i Fyns bedste række efter jul med sejren over Sanderum Håndbold.

Som optakt til 1. divisionskampen spillede holdfællesskabet SUS Nyborg sig i Øst-ligaen med en sikker 12-måls sejr over Team Køge. Holdet, der består af ni førsteårs spillere, er dermed sammen med suveræne GOG blandt de seks bedste hold øst for Lillebælt efter nytår i ligaen.

Også U18-andetholdet har klaret sig super flot i 1. halvsæson i 2. division, og fører rækken trods et nederlag i gårsdagens kamp mod DHG.

Desværre blev det om eftermiddagen, trods stor opbakning i hallen af 300 tilskuere, til nederlag på 30-32 til SUS Nyborg-herrerne i 1. division.

Samtidig spillede SUS Nyborgs damer i 2. division også mod Odder HK - men i Odder. Også her endte det desværre med et nederlag.

Imens spillede SUS Håndbolds damer vigtigt topopgør i hal 2. Og her vandt hjemmeholdet med et mål over IF Stjernen, og kan derfor holde jul på en fornem andenplads, kun et point efter HF Højfyn på førstepladsen.

I Kultursalen var der derefter flot dækket op til julefrokost. Ikke mindre end 205 spillere, trænere, ledere, tilskuere, forældre og andre med tilknytning til SUS Håndbold og SUS Nyborg havde en herlig aften med lækker julefrokost-menu fra Kasper i cafeteriet, og med musik DJ Allan Dyrehauge, som han har gjort det så ofte til SUS-festerne, og som så mange i lokalet også har en fortid som træner i klubben, i hans tilfælde i minihåndboldafdeling!

Se billederne fra den festlge SUS-dag!