Kalenderne revet væk i år igen

På nær ganske få kalendere, som endnu kan købes i den nye Spar-butik, Dagli'Brugsen eller på Ullerslev Pub, så er samtlige 4.000 kalendere solgt. Husk at se godt efter under dagens låge, om du er den heldige vinder af en af de 131 flotte gevinster. Og husk så at få aftalt afhentning af gevinsten!

Næste år er det 20 år siden, den første SUS-julekalender blev fremstillet. Og hvert år har det - i modsætning til mange øvrige foreningers "købe-skrabe" kalendere - været en egen-produceret kalender med billede af SUS-spillere, og ikke mindst de flotte sponsorerede gevinster fra lokale handlende - og de populære halve grise fra omegnens svineproducenter.

Derfor er SUS-kalenderne så populære, at de nærmest rives væk. Igen i år er samtlige 4.000 kalendere solgt, her inden 1. december. En sidste chance er dog henvendelse hos Spar eller Dagli'Brugsen i Ullerslevcentret eller på Ullerslev Pub, der endnu har ganske få til salg.

Det er som sædvanlig SUS Håndbolds sponsorudvalg, som står for fremstillingen og kontakten til de mange velvillige gevinstsponsorer, medens salget ud over de lokale butikker primært foretages af klubbens medlemmer.

Sponsorudvalget siger derfor en stor tak for den store interesse for kalenderen, og ønsker held og lykke bag lågerne. Samtidig også en stor tak til sponsorerne for de mange gevinster.

Som det fremgår af bagsiden af kalenderen, så skal man henvende sig til Grethe Andersen, Bytoften 16, Skellerup på tlf. 20 27 79 55, hvis man har en kalender med gevinst, for at aftale nærmere om afhentningen af den pågældende gevinst. Ring gerne samme dag, som du har vundet, så udleveringen kan aftales.

Der er ialt gevinster for ikke mindre end 60.000 kroner, blandt andet en halv gris hver dag. Hovedgevinsten den 24. december er et rejsegavekort til Hjerting Rejser på 5.000 kroner.