Solid indsats i omkamp

Da SUS tidligere på sæsonen mødte Rolfsted i damernes fynsserie, blev kampen afbrudt i starten af anden halvleg, da en af Rolfsteds spillere faldt om på banen. FHF mente at kampen skulle spilles om, og det blev den så torsdag aften.
Efter et nederlag i Vissenbjerg og en storsejr mod Assens havde SUS nogle fokuspunkter, der skulle arbejdes med i torsdagens kamp. Rolfsted ligger med nul point under nedrykningsstregen, og derfor ville der være gode muligheder, for at prøve lidt mere af. Rolfsted har et par gode skytter, der også har et godt samspil med stregen, derfor var der i store dele af kampen fokus på forsvarets samarbejde med de to rutinerede keepere. Det øgede fokus gav pote, og Rolfsted havde umanerligt svært ved at komme til scoringer. Dog lykkedes Rolfsted med stregspillet i slutningen af første halvleg, og de fik sat lidt for mange mål ind i den periode. SUS kunne dog gå til halvleg med en føring på 7-15.

Hullerne i forsvaret blev lukket fuldstændig i anden halvlegs første 20 minutter, hvor hjemmeholdet kun formåede at score et enkelt mål. I den anden ende af banen satte SUS-pigerne scoringer ind som det passede dem, og især Mathilde Møller var i hopla. Hun scorede fem flotte kasser og lagde et rigtig godt pres til venstre back. Derudover blev der også plads til lidt mere tekniske lækkerier som for eksempel streg-aflevering mellem benene og driblefinte.

Mod slutningen af kampen gik luften en lille smule af ballonen og SUS lavede fem tekniske fejl, hvor Rolfsted viste, at de har en udmærket kontra-fase. De udnyttede de løse bolde og hentede fem flotte og velspillede scoringer hjem. Men det kunne dog ikke pille ved den overordentligt sikre sejr på hele 13-30. En god indsats af alle med fight, vilje og godt humør.

Stramt program i den kommende uge

I weekenden har SUS-holdet kamppause, men så starter de den nye uge op med at møde Kerteminde HK på hjemmebane tirsdag kl. 20.45. Der er altid lidt ekstra spænding på i de lokalopgør, og SUS håber endnu engang på god opbakning fra publikum. Torsdag går turen til Stenstrup, der i denne sæson har været ramt af skader og flere gravide spillere. Dog leverer sydfynboerne altid en god fight, og der bliver også i denne match god kamp om de to point. Ugen sluttes af med Sdr. Nærå på udebane, en kamp som på papiret, også skal vindes, men Sdr. Nærå plejer ikke at give op så let, og det bliver igen en af de kampe, hvor forsvaret skal være helt på plads.