Stor fight i 2 halvleg var desværre ikke nok

U12 drenge har haft en svær sæsonstart, men der arbejdes hårdt til træning og samspillet bliver bedre og bedre for hver kamp.

U 12 drengene har fået en svært start på sæsonen, med mange 1. års spiller og kun 3 2. års spillere, som lige skal spilles sammen. De første 5 kampe i turneringen er budt på nederlag. Drengene har været godt med i alle kampene, hvor det til sidst desværre er knækket over til modstandernes fordel. Drengene har dog fået 2 point, da Pia vandt en protest over et hold der brugte ulovlige spillere.

Søndag skulle de så møde Stenstrup som også havde tabt alle deres kampe, så drengene så her en mulighed.

Kampen fik dog ikke helt den start vi havde ønsket og de kom hurtigt bagud med 3, som gjorde at første halveg blev en svært størrelse som endte 4-9.

Efter en god snak i pausen skete der noget med drengene, der begyndte at udvise en fighter vilje og tro på egen evner som vi ikke har set før i denne sæson, der var god fight i forsvaret, og angrebsspillet begyndte at se fantastisk ud, med sammenhold og gode frispilninger til hinanden. Den helt store afslutter var August med hele 9 mål. Kampen endte desværre 15 – 17 til Stenstrup. Men jeg er sikker på at drengene tager meget med fra denne kamp, hvor de fik en masse ting til at lykkes.

/Lene Prinsholm