Flot fight og lidt indianerbold

I søndags spillede begge U12 pigerne hjemme mod henholdsvis Østfyn og Thurø.

U12 pige B lagde ud mod rækkens nummer et, Østfyn der med maximum point, var forudset som en meget svær modstander.
Det viste sig også at Østfyn havde nogle gode skytter som havde let spil i første halveg, hvor vores forsvar var for defensivt, trods til tider flot spil af vores målvogter, fik de scoret for mange mål.
Angrebsspillet gik heller ikke godt i første halveg så da der var pause var vi meget bagud og havde kun scoret et par mål.

Efter en god pausesnak og lidt taktik kom pigerne op i gear og spillede en flot anden halveg.
Forsvaret fungerede meget bedre og en fin fight af hele holdet resulterede i et nederlag på 9-16.

U12 pige A mod Thurø blev en lidt rodet kamp. Pigerne havde kigget på tabellen og tænkte at det kunne de sagtens klare.
Men Thurø spillede hurtigt og pressede os fra start - god fysik og gennembrud som satte forsvaret på prøve. Det lykkedes os at stå godt og med hjælp fra vores to gode målvogtere fik vi mulighed for at køre kontra.
Kontra som nok nærmere var indianerbold i første halveg - pigerne piskede frem og tilbage med tabte bolde og hurtige afslutninger. Trods det, en føring ved pausen.

Vi aftalte at bruge lidt mere tid på opspillet og koncentrere os om afleveringerne så vi ikke løb forgæves. 2. halveg blev meget bedre og der blev både plads til mere kontrolleret kontraspil og fine gennembrud og systemer. Igen en fin kamp som endte med en komfortabel sejr på 21-12.

Der er svære udekampe i kommende weekend for hold B mod Kerteminde og mandag, hold A ude mod mod Svendborg.