Flot sæsonstart for fynsserie-damerne

Med tre overbevisende sejre i de første tre kampe, ligger SUS Håndbolds fynsserie-hold helt i toppen af puljen.

Søndagens kamp mod DSIO var en af de kampe, der på forhånd så ud til at blive et godt pejlemærke i forhold til form, fysik og taktik. DSIO-holdet skifter ofte meget ud fra sæson til sæson, og det er derfor vanskeligt at være forberedt på, hvilke spillertyper man møder. Derfor er det også en af de kampe, hvor nerverne måske sidder lidt uden på tøjet inden kampstart. Det skulle dog hurtigt vise sig, at SUS kunne køre en sikkert sejr i hus nok engang. Efter fem minutter havde pigerne, på flotte kontraer og nye spilåbninger, bragt sig foran 5-1. Og føringen udbyggede de med talmodigt spil og gode aftaler, så stillingen ved halvleg lød på 15-7.

I anden halvleg vågnede DSIO lidt op, og da SUS prøvede forskellige opstillinger af i forsvaret, blev der hentet en lille smule af den overbevisende føring. Kampen gav også rigtig god mulighed for at prøve en række nye konstellationer af i angrebet. ”Det var rigtig godt lige at prøve de ting af, vi går og øver os i til træning,” sagde træner Dennis Vesterskov umiddelbart efter kampen, der endte med en seksmålssejr til SUS på 26-20.

Næste udfordring er en af de kampe, hvor SUS for alvor kommer til at prøve formen af mod Højfyn HF. Det er et hold med en god blanding af skytter og hurtige kontraspillere. Koncentrationen skal derfor være på sit højeste, når holdet drager til Vissenbjerghallerne på tirsdag. Med en sejr vil pigerne sikre sig en delt førsteplads i puljen. Kampen spilles klokken 19.15, så kom gerne forbi og vis pigerne støtte og opbakning.