EFTERÅRSFERIE = 24 TIMERS HÅNDBOLDMARATHON!

Den første feriedag i efterårsferien blev skudt i gang med håndbold Marathon på 24 timer. Kl. 9:00 mandag morgen mødte der 31 børn op til et spændende døgn, med mange aktiviteter indenfor håndboldverden.

Til hver øvelse børnene skulle lave, var der en god frisk opvarmning med fed musik, så at ingen var kolde til træningen.  

Børnene skulle prøve at være et team på kryds og tværs trods aldersforskel, hvilket gik utroligt godt. Alle deltager var nysgerrig og interesseret i, hvad der skulle foregå i alle øvelser.
 TV2 Fyn kom på besøg og interviewede flere af børnene samt træner.  De syntes at det var et spændende tiltag vi havde sat op og valgte at dele det med hele Fyns befolkning om aftenen.
Efter aftensmad og hvile, skulle børnene på natteløb rundt om hallens område, hvor der var nogle forskellige poster. Præmien var is, hvis de klarede det.
For at det hele ikke skulle gå op i at spille håndbold hele tiden, havde trænerne arrangeret andre aktiviteter såsom Jeopardy, stoledans, hockey på små mål.  Der blev også set fjernsyn i løbet af natten bare for at holde sig vågen, mens nogle måtte overgive sig til søvnen, som var helt okay. I bund og grund syntes trænerteamet at børnene klarede sig godt og holdte ud så langt de kunne.
De var engageret og lydhør, i det vi lærte dem og vi syntes at det var spændende oplevelse.

Håber vi ser flere børn næste årJ