Herrefight sikrer sejr i Stenstrup

Søndag eftermiddag drog de unge serie 1 herrer til Stenstrup med målsætningen om at sætte to point på kontoen.
Træner Ole Ørbech havde fra første fløjt lagt en grundig taktik til dagens kamp, og man må sige at den holdt stik i de første 30 minutter. Hurtigt spil og gode løsninger i forsvaret gav SUS-mandskabet en ottemålsføring ved pausen, og sejren så ud til at være i hus. Men Stenstrup kom igen i starten af anden halvleg, og samtidig holdt det unge SUS-hold op med at spille det fornuftige spil. Derfor blev afslutningen på kampen lidt for spændende. Det endte med flere udvisninger til begge hold - og en tilskuer fra Stenstrup måtte ganske enkelt forlade hallen efter dommerens anvisning.

Heldigvis har SUS herrerne et par spillere og en træner, der trækker gennemsnitsalderen lidt op, og med den rutine kunne holdet trække sæsonens anden sejr i land. Ganske overbevisende endda da slutresultatet lød på hele 16-24. Klubbens udsendte reporter i det Sydfynske fortæller at især Asbjørn Nielsen og Mikkel Ørbech gjorde det godt i angrebet. De to keepere Emil Henriksen og Palle Matthiesen delte tiden på kassen, og havde begge mange fine redninger.

Holdet ligger nu på en femteplads á point med nummer 3 og 4. Søndag den 30. oktober tager serie 1 herrerne mod Tved, der på nuværende tidspunkt ligger nummer 1. Det bliver en svær kamp, og holdet håber på masser af opbakning i Ullerslev kl. 14.30.