God sæson start for U12 pige A

Vores U12 piger er kommet i en stærk pulje eftersom der kun er oprettet en A række på Fyn, men pigerne og det nye træner team er komme rigtig godt i gang med 2 sejre.

Onsdag var U12 pige A i GOG for at spille sæsonens 2. turneringskamp, efter en sikker sejr i første runde var det spændende hvordan det ville gå mod de gule. Der dukkede aldrig nogen dommer op så det var en meget forsigtig ung lokal mand som dømte, hvilket han gjorde ok.

Kampen startede meget lige og holdende fulgtes ad til 6-6 hvorefter SUS trak fra i den sidste del af halvlegen og gik til pause med en føring på 13-8 blandt på et mål på løbeskud 2-3 meter udenfor 3- meteren af Kamilla i en friløber😳 Efter pausen trak SUS yderligere fra blandt andet på nogle gode hopskud fra Anna og nogle flotte fløjskud fra Caroline. Midt i halvlegen begyndte GOG at hale ind og pludselig førte vi kun med 3 mål men pigerne spændte overarmene og med en god slutspurt fik de hentet en sejr på 24-19 på trods af 4 brændte straffekast.

Begge hold dækkede godt op så der blev virkeligt knoklet i begge ender og det lykkedes alle spillere at komme på måltavlen.

B-holdet har også været i kamp i søndags, hvor det blev til en sikker sejr på hele 18-8 over Søndersø IF, der var på besøg i Ullerslev.