Aftenkamp i GOG

U12 pigerne var på svær opgave i GOG onsdag aften.

Alt var som ventet. Stærk modstander, en onsdag aften, kamp kl. 19.15 på udebane i GOG. Vi frygtede det værste.

Men pigerne var ikke berørte af tidspunktet. Igen særdeles veloplagte og klar til kamp!

Holdene fulgtes pænt ad de første 12-15 minutter indtil vores forsvar begyndte at fungere bedre. Og krydret med nogle flotte redninger og godt angrebsspil gik vi til pause med en føring på 4-5 mål.

Efter pausen fortsatte vi det gode spil. Alle pigerne ydede en fantastisk holdindsats og samtlige spillere kom på måltavlen. Lige på nær vores målvogtere som stod fremragende og var stærkt medvirkende til at vi førte med 8 mål ca. 5-6 minutter før tid.

En kamp alle kan være stolte af. Havde vi scoret på alle straffeskud kunne sejren være blevet endnu større.

En fin kamp og slutresultat på 19-24 (GOG-SUS).