Landstræner: Super stævne

Ros fra Klavs Bruun Jørgensen, der sammen med 145 spillere og trænere fra VSH 2002 deltog ved SUS Spar Nord Cup 2016 og overnattede på Vibeskolen. Sammen med sin bror, Peter Bruun Jørgensen, der også var med, træner han barndomsklubbens U10 drengehold.

- Det er et supergodt stævne. Det skal I have ros for!

Sådan lød det fra damelandsholdstræner Klavs Bruun Jørgensen, der sammen med de øvrige fra VSH 2002 i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter ved søndagens sidste kamp heppede på klubbens U12 piger i finalen mod Greve Håndbold. Det hjalp så meget, at Virum-klubben vandt og fik overrakt førstepræmien af hovedsponsoren Spar Nord Nyborg.

Klavs Bruun Jørgensen træner U10 drengene sammen med sin bror, Peter Bruun Jørgensen, der ved stævnet blev nummer to efter Bov IF fra Sønderjylland.

- Det er givtigt at være med på klubplan og samtidig være med til at træne min søn og hans kammerater. Peter træner holdet, når jeg ikke er hjemme, fortalte landstræneren, som dermed på bedste vis lige som de tusindvis af frivillige trænere og ledere landet over er med til at bære håndbolden frem lige fra de mindste årgange. Og være med til at tage til stævne, dyrke klublivet og kammeratskabet - og sove på luftmadrasser.

Se billederne fra stævnets sidste kamp - finalen i U12 piger A mellem VSH 2002 og Greve Håndbold - og på stævnets facebook-side også en video fra kampen - klik her