SUS'ere i marken

Næsten 100 frivillige fra SUS Håndbold var lørdag på arbejde ved Max Power traktortrækket i Rynkeby, og havde en travl og anderledes dag. Resultatet af anstrengelser er det økonomiske overskud fra arrangementet. Som endnu ikke er opgjort, men der var mange tilskuere, som købte masser af mad og øl.

I flere måneder har sponsorudvalget, et madudvalg og andre fra SUS Håndbold sammen med teamet bag Max Power Traktortræk i Rynkeby været i gang med forberedelserne til arrangementet her i dag, lørdag den 3. september.

Næsten 100 frivillige hjælpere fra klubben var sagt til at klare opgaverne i det store madtelt, både med grill af pølser og fabrikation af de lækre burgere fra BF Oks til ekspedition over SUS-disken, billetsalg, parkeringsvagter, rengøring, oprydning, videooptagelser og andre forefaldende opgaver på pladsen.

Selve traktortrækket havde deltagelse fra hele landet af 90 traktorer, lige fra små havetraktorer til specialbyggede traktorer med op til 2.500 hk,

Også publikumsopbakningen var flot, så derfor ser SUS Håndbold frem til det økonomiske resultat, når regnskabet er gjort op.

Alle havde en travl og oplevelsesrig dag i solskin, inden det om aftenen skiftede til regn.