Oplev traktortræk på lørdag

SUS Håndbold er medarrangør af "Max Power Traktortræk 2016" lørdag den 3.9. i Rynkeby. Rigtig mange fra klubben er med som hjælpere i boder, billetsalg mm. Det økonomiske overskud går til SUS Håndbold. Derfor er det oplagt, at man som SUS'er tager turen til Rynkeby og får en spændende oplevelse!

Gennem flere år har der altid været stort opbud af både traktorer og tilskuere, når der på privat basis og med hjælp fra foreningslivet har været afviklet traktortræk på Niels Rasmussens mark på Dalsgyden lige uden for Rynkeby.

Sådan bliver det igen på lørdag, efter arrangementet sidste år holdt et enkelt års pause. Det er samme team med Jesper Hansen i spidsen, som står bag arrangementet, i år med et stort antal frivillige hjælpere fra SUS Håndbold til billetsalg, boder og bespisning.

Det ventes, at op mod 3.000 tilskuere vil overvære dysten i de forskellige klasser for næsten 100 traktorer fra hele landet. Der indledes klokken 9.30 med havetraktorer (garden pulling) og fortsættes fra middag med standardtraktorer til store specialbyggede traktorer.

Programmet indledes allerede klokken 8.30 efter gratis servering af morgenmad, og der vil dagen være madtelt og en række publikumsaktiviteter, blandt andet hoppeborg for børnene.

Derfor kære SUS'ere: Selv om du ikke har en tjans som medhjælper, så tag alligevel en tur til Rynkeby på lørdag, og dermed både få en spændende og måske en helt ny oplevelse - og samtidig være med til at støtte SUS Håndbold!

Se programmet for dagen her!