Hjælp til for SUS og oplev traktortrækket lørdag den 3. september i Rynkeby

SUS Håndbold er medarrangør og får overskuddet fra Max Power traktortrækarrangementet i Rynkeby med 100 brølende traktorer og 2-3000 tilskuere! Derfor er det vigtigt, at rigtigt mange medlemmer, forældre og øvrige fra SUS Håndbold melder sig som hjælpere. Det kan du gøre her!

SUS Håndbold får nu en anderledes mulighed for at tjene penge til ungdomsarbejdet i klubben - nemlig som medarrangør af det store traktortrækarrangement Max Power traktortræk lørdag den 3. september 2016 i Rynkeby.

Selve tilmeldingen og afviklingen af traktortrækkonkurrencen for ikke mindre end 100 traktorer fra hele landet står en række erfarne eksperter, som også i de tidligere år har klaret denne store opgave.

Men til at hjælpe sig er det nødvendigt med en medarrangerende klub, idet overskud fra sådanne arrangementer skattefrit kun kan tilfalde frivillige organisationer. Og her er SUS Håndbold nu med, og dermed får hele overskuddet fra arrangementet.

Det kræver imidlertid, at klubben stiller med et antal hjælpere til praktiske gøremål som op- og nedtagning af hegn, billetsalt, oprydning og ikke mindst servering og salg af mad og drikkevarer. 

SUS Håndbold får del i overskuddet mod at stille hjælpere til de mange opgaver, f.eks. opsætning af hegn, billetsalg, servering af burgere og pølser, øl og vand mm.

Derfor håber vi, at interesserede allerede nu vil melde sig med deres arbejdskraft ved det spændende traktortrækarrangement. Udfyld denne Max Power-kupon (klik her) med dine ønsker og muligheder for at hjælpe, eller ring til SUs Håndbolds kontaktperson Palle Matthiesen på tlf. 21 27 10 96 for yderligere oplysninger.

Og husk, at det bliver samtidig en spændende, travl og oplevelsesrig dag i Rynkeby. Der ventes op mod 3.000 tilskuere, som vil overvære de mange specialtraktorer trække afsted med den tunge slæde - se video fra traktortrækstævnet i 2014 her!

Mere om Max Power 2016 på Facebook - klik her!