Varm dag på stranden

Det var en brandvarm dag at spille strandhåndbold i Nyborg.

Søndag var U12 pigerne til strandhåndbold. 19 friske piger var klar til kamp - og det blev en kamp mod stærke modstandere og en ekstrem varm sommerdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel hele dagen.

Vi kørte fra Ullerslev 8.45 med 3 hold og var klar til de første kampe 9.30, 10.00 og 10.30 - og så var der ellers ikke de store pauser gennem resten dagen. Vi havde en lille time mellem kampene hvor der blev drukket godt med vand og juice og spist af diverse medbragt mad. Tak for hjælpen til alle pigerne (forældrene).

Kæmpe stor ros til alle for den store indsats der blev ydet. Alle kæmpede og fightede til den store guldmedalje. Imponerende at de kunne modstå varmen og stadig yde på det høje niveau.

A-holdet vandt stævnet, det ene B-hold nåede finalen og tabte desværre til DHG som havde lidt flere spillere at gøre godt med sidst på dagen (kl. 17!). En rigtig flot 2. plads.
Vores andet B-hold vandt en enkelt kamp og kom ikke videre fra pulje spillet.

En kanon god dag på stranden med både sportslige og ikke mindst sociale gode oplevelser - vi glæder os alle til sæsonen starter til august.

Hilsen trænerteamet