SUS' U18 Drenge slog Middelfart

SUS' U18 Drenge vandt endnu en gang, denne gang slog de Middelfart Elite Ungdom. Med sejren ligger holdet nu nummer 1 i deres østdivision, og er godt på vej mod deres første delmål - som er adgang til Østligaen efter jul.
SUS’ U18 drenge tog søndag den 1. november imod et tændt Middelfart hold. I modsætning til et SUS-hold som ikke dækkede op, og ikke havde heldet til at få bolden mellem stængerne.
SUS startede svagt, de kom hurtigt bagud 2-0, 6-3 og 9-4. Grunden til den svage start ligger i forsvaret, hvor der var store problemer med Middelfarts store stregspiller og deres højre fløj. De to scorede efter behag. Efter 22 minutters spil var SUS bagud med hele 14-8. SUS’ lange venstre back - Jacob Lindemann havde siddet ude, efter en lidt uheldig start, hvor mange af hans afslutninger var endt på stolpen eller ligeved siden af målet. Han kom på banen med en helt anden moral og vilje, hvilket var en fornøjelse at se, udtalte træneren i pausen og efter kampen. Jacob kom med en enorm fart og skudstyrke efter han kom fra bænken af, og scorede på stort set alle hans chance derefter. Forsvaret fik fat i slutningen af halvlegen, og ved halvleg havde SUS hentet Middelfarts føring, og var kun bagud med 1 mål ved pausen – 15-16.
SUS var hurtigt ude af omklædningsrummet, og den strategi var åbenbart god, da de holdte sig varme ved at løbe og spille i pausen. Drengene lagde godt ud fra anden halvlegs start med godt forsvarsspil. De kom hurtigt frem på banen når de fik bolden, eller hvis Middelfart havde scoret. I det etablerede angreb blev SUS udfordret af en skæv 5-1 formation. Det gik de dog hurtigt væk fra, da først Tobias og siden Sebastian og Mads, som spillede sig igennem, eller trak to minutters udvisninger på deres tunge stregspiller. SUS drengene blev udfordret af flere forsvarsformationer, i og med Middelfart både dækkede 6-0, skæv 5-1, 4-2 og 3-3 gennem kampen, og SUS løste dem alle udmærket. Forsvaret i anden halvleg var udmærket, samtidig med at David Martinussen begyndte at tage fra inde i målet. Kampen endte uden den store dramatik da SUS gennem anden halvleg løb lidt fra Middelfart, og vandt 35-29. SUS’ drenge ligger nu nummer 1 i rækken med samme antal point som GOG, som har spillet en kamp mere. Samtidigt ligger TMS-Ringsted lige efter SUS og GOG med et point mindre, dog med en kamp mindre end SUS.

Netop TMS Ringsted møder SUS Håndbold i deres næste opgave. Denne kamp bliver spillet på udebane i Ringsted-hallerne på søndag d. 8. november kl.13.10. Med en sejr til SUS drengene i denne kamp ligner det for alvor en deltagelse i Østligaen efter jul – hvor de tre bedst placerede hold ud af rækkens seks hold deltager.