Anders Bebe Hansen spiller sidste hjemmekamp i SUS-trøjen

Adskillige håndboldsko er blevet slidt op på banerne i Ullerslev, og hvis man søger på ”Bebe” i klubbens nyhedsarkiv, kommer talrige artikler med imponerende bedrifter frem. Lørdag spiller Anders Bebe Hansen sidste hjemmekamp for barndomsklubben.
Det startede som med så mange andre håbefulde børn i Ullerslev, da Anders trådte ind i hallen for at gøre sine første trin på en håndboldbane. Og siden har han været en af de gennemgående figurer i klubben, hvor han både har hjulpet til på sidelinjen, været yderst social til diverse arrangementer og ikke mindst været en vigtig del af det drengehold, der har været og stadig er rygraden på SUS Nyborgs divisionshold. Anders Bebe har været med på hele rejsen op gennem rækkerne, og har altid været klar til kamp og træning. Gennem tiden i SUS har Anders også nappet to danmarksmesterskaber i Beachhåndbold samt været omkring landsholdtruppen i selvsamme disciplin. Vi er super glade for, at du i så mange år har valgt at spille i SUS Håndbold, og vi håber du kommer tilbage, når du og Maria er færdige med jeres eventyr på Djævleøen.

Kom og se når Anders spiller sin sidste hjemmekamp nu på lørdag den 30.4 kl. 15.00 i Nyborghallen, hvor det gælder oprykningsspil mod Skovbakken