Kom og mød familien Pytlick

SUS Nyborg indbyder alle medlemmer, forældre m.fl. i moderklubberne SUS Håndbold og Nyborg GIF til en spændende håndboldaften i Nyborg Hallerne onsdag den 11. maj kl. 19.00, hvor tidl. landstræner Jan Pytlich og hans familie fortæller om deres liv med sport.

Hermed indbydelse til partnerforum, spillere, trænere og ledere i SUS Nyborg, moderklubberne Nyborg GIF Håndbold og SUS Håndbolds spillere fra U14 og opefter, samt forældre, trænere, ledere og frivillige hjælpere.

Aftenens program er et indlæg med titlen " Familien Pytlicks liv i sport " ved Jan, Berit og Camilla Pytlick, hvor de alle tre fortæller om deres karrierer i håndboldverdenen. Jan Pytlick vil omtale sin lange trænerkarriere i GOG, damelandshold m.v, mens hans hustru Berit og datter Camilla vil informere om familiens liv i en travl håndboldverden.

Aftenens program er følgende:

19.00: Velkomst og præsentation

19.10 – 21.30: Indlæg ved familien Pytlick

21.30: Tak for i aften

Der bliver indlagt en pause, hvor der er mulighed for at købe øl og vand.

Da der er fri tilmelding for alle de indbudte, og da vi forventer, at der vil komme rigtig mange, vil vi gerne bede om tilmelding senest fredag den 6. maj på mail michaelhedeager1@gmail.com.

Vi gør opmærksom på, at der er mulighed for børnepasning i hal 2. Ønsker I at gøre brug af dette tilbud, vil vi gerne, at i giver besked ved tilmelding.

Med venlig hilsen

SUS Nyborg – Nyborg GIF Håndbold – SUS Håndbold