Super SUS-fest endnu engang

I en solbeskinnet kultursal holdt SUS Håndbold fredag aften et brag af en afslutningsfest. Jørgen Elsborg blev kåret til "Årets SUS'er".

Efter flotte resultater for en del SUS-hold og flere succesfulde arrangementer, var det en stolt Michael Hedeager, der kunne byde velkommen til de omkring 120 deltagere ved fredagens festivitas. Og han havde en nyhed med i baghånden, der bragte både grin og forventningsglæde op i de fleste. SUS Håndbold står til efteråret for en helt ny begivenhed: Traktortræk.

Mie Justesen, der er landsmandsdatter og fynsseriespiller, var i hvert fald vildt begejstret, og vil helt sikkert være at finde til arrangementet i september. Klubben får brug for en masse frivillige hænder, og overskuddet vil naturligvis gå til arbejdet med håndbold- og klubliv.

Palle Matthiessen fra sponsorudvalget kunne under den dejlige middag fra Anette i cafeteriet afsløre, at ikke alle præmier fra julelotteriet var blevet afhentet, og derfor var der lige plads til et hurtigt lotteri. Her var især Berit ”Briddo” Hansen og Hanne Skyum heldige og løb med henholdsvis 3 og 5 flotte gevinster.

En tradition, der går næsten ligeså langt tilbage som selve klubben, er uddelingen af titlen som årets SUS’er. I år gik den fornemme ære til Jørgen Elsborg, der siden sine egne ungsenior år, har været en fast del af klubben. Han har både trænet hold og altid været med til at bakke op om værdierne og arrangementerne i klubben. Og han er suveræn topscorer på salget af julekalendere år efter år.  Sammen med Kirsti er han altid at finde på tilskuerpladserne når sønnike, Simon Elsborg, spiller kampe med SUS Nyborgs divisionsherrer. Klubben vil gerne takke Jørgen for alt det arbejde han har lagt i klubben gennem tiden. Med den ærefulde pris fulgte et gavebevis på en dommeruddannelse, for som bestyrelsesmedlem Hanne Skyum sagde i sin tale, så har Jørgen Elsborg et særligt talent for at se dommerens fejlkendelser.

Senere på aftenen blev der lagt i kakkelovnen til et show af mere underholdende karakter, da Niels Hansen og Casper Grønnegaard spillede på flere talenter, end dem vi ser på håndboldbanen. Publikum fik lidt af en overraskelse, da Niels sprang ud som orherre har skabt ham, og dansede en flot solo med voldsomt svingende elementer. Som afslutning på showet blev et gigantisk lærred sat frem, og et imponerende skyggespil gik i gang. Både bordtennisbat og paraplyer blev fundet frem fra steder, hvor solen aldrig skinner. Med elementer af Dirty Dancing og andre stilarter blev lattermusklerne rørt igennem hele showet. Redaktionen har dog fra fortrolig kilde, at forberedelserne for Grønnegaard og Hansen tog lidt længere tid end forventet, da der var nogle fejl i beregningerne i det store hvide lærred. (Eller også var der bare ikke taget højde for målene på de døre, det skulle ind ad?)

Der var aftenen igennem gang i den spritnye bar, som Michael Markvardsen var sat til at snedkerere. Gummibåden sejlede - i år med rekordmange styrmænd og kahytsdrenge ombord, og der var en livlig trafik på dansegulvet hele aftenen.

Festudvalget havde endnu engang overgået sig selv, og der skal lyde en kæmpe tak for deres engagement. Flere havde også hjulpet til med opdækning og lignende hele dagen. Tak for det!

Endnu engang en dejlig SUS fest, hvor flere deltagere nok har skullet pleje lidt tømmermænd på sofaen næste dag, mens andre mere hårdføre og rutinerede SUS’ere klarer den slags med en tur til Top Charlie i Parken!