Finale sejr til U10 drengene

Vores U10 drenge har haft en rigtig god sæson. Vi startede ud med 8-9 drenge og sluttede sæsonen med 20 spillere i truppen. Afslutningen var Dydensborg Taxi Cup i weekenden og her gik drengene hele vejen.

2 hold og 3 trænere var klar til kamp allerede fredag aften i Kerteminde. Begge hold lagde flot ud med sejre i første kamp. A holdet startede med en overbevisende sejr på hele 14-0 over værterne fra Kerteminde og B holdet slog efter en meget spændende kamp Stenstrup IF 1 6-5 - flot drenge!!

Fordelen ved at spille fredag aften er at man ikke skal i kamp så tidligt lørdag morgen så der var rig mulighed for at hygge på tværs af holdene og følge nogen af de andre SUS hold ved stævnet. A holdet mødte Klaring IF (de senere vindere i A finalen) og B holdet mødte Stjernen. Begge hold måtte indkasserer nederlag, men alle kæmpede med alt hvad de havde og der er stor ros fra trænerne. Resultaterne udløste at begge hold skulle i B slutspil. Resultaterne blev således at de to SUS hold skulle mødes i semifinalen og B holdet der består af mange 1. års spillere måtte se sig slået af A holdet. A holdet var nu klar til finalen der skulle spilles i Kerteminde hal 1 søndag eftermiddag kl 15, hvor de skulle møde Stjernen IF - SUS drengene leverede en flot præstation og kunne fortjent modtage pokalen efter en 9-6 sejr. Alle drenge kæmpede flot i finalen, men stævne ledelsen i Kerteminde mente at én havde udmærket sig og tildelte Philip titlen kampens fighter - tillykke til dig :-)

Stævnet var en stor succes både sportsligt og socialt og der er stor ros fra spillere og trænere for arrangementet og forplejningen. Vi ses nok igen til næste år!