7 SUS hold har været til Dydensborg Cup

Vi har haft 7 hold til stævne i Kerteminde i weekenden og vi kan se tilbage på 3 succefulde dage både sportsligt og socialt.

Stævnet i Kerteminde er populært bland vore yngre spillere og bestemt også forældre, da der er rig mulighed for at kigge forbi og bakke op om holdene og pleje de sociale relationer på holdene og bland forældrene. Der var i år åbnet op for at man kunne møde frem fredag og spille indledende kampe og det var der flere af vore hold der benyttede sig af, så der var allerede fredag aften masser at SUS'er både på banerne og på tilskuerpladserne.

Lørdag var alle i kamp og vore A række hold på både U12 pige og drenge siden fik delt store øretæver ud til modtanderne og begge hold gik ubesejret videre til søndagens semifinaler. Her var der noget mere modstand. Pigerne mødte værterne fra Kerteminde som man overbevisende havde besejret i turneringen, men Kerteminde havde forstærket holdt med u14 spillere, så der var god modstand. Men som det har været gældende for hele weekenden, så har pigerne vist flot samspil og stor spilforståelse, så sejren var reelt aldrig i fare og endte med sejr på 11-8. I kvart finalen ventede Stjernens AA række hold, så inden kampen var trænere og piger meget i tvivl om stævnet skulle stoppe her, men der var ingen der kunne se at Stjernen ligger en række over og pigerne var flyvende fra start. Forsvaret var som en mur og inde bag ved havde både Julia og Matilde mange flotte redninger, så pigerne gik til pause foran med hele 7-1. I anden halvleg kom Stjernen lidt bedre med, men pigerne tog en flot sejr hjem på 12-6. I finalen ventede ØHK Hedensted der havde været meget overbevisende og spillet flot kontraspil og reelt løbet alle modstandere over ende og gik til finalen med en 15-1 sejre, så der ventede pigerne en udfordrende modstander. Finalen blev spillet kl 14 og der var mødt rigtig mange SUS'ere op til at bakke pigerne op. Kampen blev meget lige og der blev gået til stålet mod de fysisk meget større jyder, men hvad pigerne fra SUS ikke har i CM og KG har de bestemt i mod og hurtighed. Mod kampens slutning var SUS bagud med et enkelt mål i boldbesiddelse, men der var arm på, så der var ikke mulighed for at sætte en hel masse op og det endte da også med em 3 meter opstilling, som Laura på flot vis fik sat ind og pigerne fik udløst forlænget spilletid. Det blev 3 svære minutter og ØHK løb med sejren, men stort tillykke til pigerne med 2. pladsen - den kan i bestem være stolte af. Efter kampen blev der overrakt præmier og kampens spiller blev valgt - valget faldt på Katrine, der havde kæmpet flot i begge ender.

Yderligere cadeau til holdet da de lørdag aften fik overrakt stævnets fair-play pris og med det et gavekort på en is i Vaffelhuset.

U12 piger B havde også nogle gode stævne dage og efter lørdagens kampe var noteret for 1 sejr og 2 nederlag gik i B slutspillet, hvor man om søndagen besejrede Kerteminde 2 med 11-5 og måtte se sig slået i et knebent nederlag til Stjernen 2.

U12 drenge A gjorde som pigerne kort proces mod modstanderne i de indledende kampe og gik med stor-sejre ubesværet videre til slutspillet. Semifinalen skulle spilles allerede søndag morgen kl 8, så det var en flok søvnige drenge der mødte op tidligt i Kerteminde hallen, men de havde heldigvis både vilje og dygtighed til at trække en sejr hjem på 9-6 over Haarby BK 1 og drengene kunne dermed gøre sig klar til næste kamp der kunne give dem en plads i finalen. Modstanderen var Klaring IF, der havde en særdeles kendt herrer på trænerbænken nemlig Lars Christiansen. Vore drenge måtte indkassere stævnes første nederlag på 13-9 efter en kamp hvor kollektivet ikke rigtig slog til i angrebet og vi ikke kunne stå i mod i forsvaret.