U10 piger til stævne i Kerteminde

Super afslutning på sæsonen og gode kampe, hygge m.m. i Kerteminde til Dydensborg Taxi Cup


I weekenden 16. og 17. april var vi til stævne i Kerteminde. Vi havde tilmeldt to hold, et med spillere som i sæsonen har spillet i B-rækken og det andet med spillere der primært har spillet i C-rækken (stævner). Derfor en styrke forskel på de to hold men stævnet var ikke niveau opdelt og vi mødte både A, B og C række hold i kampene.

Lørdag morgen kl. 6.45 mødtes vi ved Kerteminde Byskole - 13 morgenfriske piger klar til kampe allerede fra kl. 8.00 i Kerteminde og Munkebo.

Vores C hold (stævneholdet) startede ud med Hedensted 1 (som blev nummer 2 i A finalen) og det blev en hård start med et nederlag på 1-18. Den skulle lige fordøjes og så var pigerne friske og ved godt mod igen. Næste kamp mod DHG 2 vandt vi med 6-4 og så var glæden og selvsikkerheden på plads igen. Efter en tur i svømmehallen spillede vi sidste puljekamp mod Stjernen 3 og tabte desværre 1-7. Det betød vi blev nr. 3 i puljen og skulle spille B-kvart finale søndag formiddag mod Hedensted 3 som vi efter flot fight tabte 2-4.

B holdet lagde rigtig godt ud med en sejr over DHG 3 med hele 13-5. Humøret var højt og helt klar til næste kamp mod Tåsinge som vi har spillet imod i turneringen. Her blev det også til en sejr på 15-3. Pigerne var ikke til at skyde igennem - men tankerne gik mod næste modstander fra Stjernen (stævnevinder i A slutspil) som netop er blevet Fynsmester for A hold og SUS-pigerne frygtede kampen. Vi valgte at vaske nerverne af i svømmehallen. Det hjalp ikke. Flot fight og kampvilje men vi måtte se os slået 2-12. Sidste kamp i puljen var 18.25 mod Hedensted 3 og en sejr var nødvendig for at komme i A-kvartfinalen søndag morgen. Det lykkedes - vi vandt 8-5. Søndag morgen mødte vi Hedensted 1 og efter en utrolig flot spillet kamp mod et A-række hold tabte vi 6-9.

Vi havde et rigtig godt stævne med blandede resultater og både pigerne og lederne har hygget sig gevaldigt. Det er bare dejligt at være sammen med alle pigerne og de har det fantastisk sammen. Alt er forløbet uden konflikter.

Tak for en rigtig god weekend. Vi ses på lørdag den 23. april til holdafslutning og pizza ved Peppe.

Hilsen U10 trænerne