Sæsonafslutninger for klubbens seniorhold

Det har været en flot og yderst godkendt sæson for samtlige hold i seniorafdelingen. Og der er stadig lidt spænding om oprykning for et par af dameholdene. Det hele afgøres i dag.
Sidste weekend missede dame fynsserie desværre muligheden for selv at afgøre, om de skulle have en plads i oprykningsspillet. Sygdom, arbejde og voldsomme tacklinger satte en stopper for SUS’ ellers sejrsvante damer. Et to-målsnederlag til Ollerup/Skerninge satte drømmene lidt i bero. Men intet er afgjort før sidste spillerunde, og i dag skal pigerne vinde mod Bellinge mens Ollerup skal tabe til rækkens absolutte bundhold; Bolbro. Miraklernes tid er ikke forbi, og det ville da være sjovt at prøve kræfter med Horsens HKs divisionsreserver. Hvis det ikke lykkes at kvalificere sig til oprykningsspillet, så vil det helt sikkert være et mål holdet går efter til næste sæson. Lørdagens kamp bliver træner Gitte Karmarks sidste i spidsen for holdet. Hun er flyttet til Fredericia, og har travlt med en masse andre ting. Holdet og klubben har været glade for Gitte og vi ønsker hende alt muligt held og lykke med eventuelle fremtidige trænergerninger. Holdet overtages af Dennis Vesterskov, der tidligere har stået i spidsen for klubbens talentfulde drenge, der nu udgør kernen på SUS Nyborgs divisionshold. Det er hans første forsøg med damehåndbold, men med en stærk og talentfuld trup, er der et godt fundament, for et stærkt samarbejde.

I Langeskov er der også lagt op til drama. Her møder dame serie 3 nemlig BR66 i et vaskeægte lokalopgør. Det kan ikke blive mere spændende i toppen af den række da nummer 1 og 2 ligger a point med nøjagtig samme målscore og et uafgjort resultat i den indbyrdes kamp. Det hele afgøres altså når de to tophold har spillet hver deres kamp. Hvis begge hold vinder, skal der ses på, hvilket hold der har scoret flest mål - og ladet færrest gå ind. Det er klokken 14.30 i Langeskov. Helle Heine har også meddelt, at hun tager en sæson mere i trænersædet. Dame serie 2 spiller på hjemmebane, og kan med to point slutte med helt fremme. Holdet har vist igen og igen, at de er godt med og på vej til at bygge noget godt op. Det er blot anden sæson, at holdet har spillet sammen, og det er ofte en skiftende trup, så man må sige at placeringen er mere end godkendt.

Herrerne har her efter jul haft en fin sæson. Serie 2 holdet slutter i toppen af rækken, mens serie 3 må siges at have haft en virkelig god sæson. Med en sejr over Bolbro på udebane i dag, vil holdet endegyldigt cementere deres status som tophold med syv point ned til nummer to. Ole Ørbech, den succesfulde træner, har også netop tilkendegivet, at han tager en sæson mere i spidsen for de rutinerede og formstærke mænd.