U14-drengene vandt topkamp i Fyns bedste række

Første møde i eliterækken mellem GOG og SUS endte med snæver SUS’ sejr på 24-22 på hjemmebanen i Ullerslev Kultur- og Fritidscenteret.
Det var et GOG-hold uden deres normalt stærkt spillende venstre back, der søndag gæstede Ullerslev Kultur- og Fritidscenter. Han var grundet rygproblemer ude med en skade.
Kampen var vigtig for både SUS og GOG, idet kampen ud over to point ved en sejr; desuden ville give et vigtigt fingerpeg om, hvem der på nuværende tidspunkt var det bedste U14-drenge hold på Fyn. Begge hold var da også ubesejrede i rækken inden opgøret.
Inden kampen havde holdet talt en del om at være koncentrerede og spille disciplineret hele kampen igennem. Et godt forsvar og sundt returløb var essentielt, da modstanderholdet var i besiddelse af en velsmurt kontramaskine. U-18 spilleren Mads Rydal var med på bænken som stedfortræder for medtræner Helle Riget, idet hun var udenlands.
Kampen startede med en del nerver fra hjemmeholdets side. En ellers god forsvarsaktion endte alligevel med, at GOGs store stregspiller, Mikkel Hansen, opsnappede returbolden og bankede den ind bag en chanceløs TP i målet.
De næste par SUS-angreb var da også præget af megen nervøsitet. SUS-playmaker Joakim Rydal var eneste reelle skudtrussel i starten af kampen, da det ikke lykkedes den ellers skudstærke venstre back Benjamin Brunshøj at komme til ordentlige chancer.
Det resulterede i, at GOG-drengene hurtigt kom foran med to mål til stillingen 7-9, men så tog pokker ved SUS-drengene. Alexander Verheij bolderobrede et udkast fra GOGs målmand og satte herefter bolden forbi ham i målet til stor jubel for samtlige af hjemmeholdets tilskuere i hallen. I det efterfølgende GOG-angreb lykkedes det igen at vinde en bold, hvilket resulterede i et kontraløb med efterfølgende scoring. SUS var med igen.
Idet Benjamin Brunshøj tidligt i kampen allerede havde modtaget sig 2 x 2 min. udvisninger, måtte han se sin back blive passet af Thomas Torp, mens han sad og filosoferede over dommerstandarden i rækken. Thomas havde lidt problemer med at få bolden i kassen fra backen, men kvitterede dog med et yderst fornuftigt forsvarsspil sammen med Jens Bebe Hansen.
2. halvleg startede som første med en smule nervøsitet fra hjemmeholdets side. Joakim Rydal fik dog efter et par minutter hul på angrebsbylden. Med en lang række gennembrud, indspil til Thomas Torp eller Jens Bebe og mange trukne skud fra distancen, var han i særhed kampens bedste spiller.
Igennem hele 2. halvleg fulgtes de to hold ad helt lige, dog aldrig med SUS bagud. Da der var omkring 5 minutter tilbage, lykkedes det SUS-drengene at slå hul til GOG’erne med to mål. Da GOG efterfølgende ikke formåede at score på den gratis chance SUS-træneren gav dem, grundet gult kort for brok, så det lyst ud for hjemmeholdet.
Til taktfaste klapslaver fra de mange fremmødte tilskuere lykkedes det SUS’ bedste drengehold at hive en snæver hjemmebanesejr i hus.