Henriette fra U14 piger om Vejle stævnet

Flot 3. plads til U14 piger Afslutningsstævnet blev, som det plejer, en succes, både håndboldmæssigt og socialt.

På førstedagen, hvor puljerne var blandet med A og B hold, viste det sig ret hurtigt at være tre overkommelige opgaver. Med 3 sikre sejre over AB, Vidar-Ulkebøl og Vejle HK 2, på henholdsvis 11-2, 14-3 og 8-1, var pigerne klar til at spille i A-slutspillet dagen efter, med selvtilliden i top.


Fredag morgen var modstanderen TMS Ringsted, og dette virkede som en modstander pigerne sagtens kunne spille op med, men der var ingen tvivl om, at niveauet var hævet meget i forhold til dagen før. TMS Ringsted viste sig at være for stor en opgave, og det endte med et nederlag på 11-9. For pigerne, var hele kampen en kamp mod dem selv, hvor mange tekniske fejl prægede spillet, hvilket ikke har været tilfældet under turneringskampene, og det lignede mest, at ingen af dem rigtig var stået op endnu. Til kamp nr. 2 var pigerne endelig stået op, og det kunne ses på spillet, flotte kombinationer og godt sammenspil førte pigerne til en sikker sejr på 13-8 over Tune. Til sidste kamp var målet klart, kampen skulle vindes, og gerne stort, da der stadig var en lille chance for at komme i finalen. Pigerne tog kampen op og kæmpede flot, hvilket også resulterede i en sejr på 14-7 over Vejle Hk 1, som ikke havde hvad der skulle til for at matche de velspillende piger fra SUS. Efter kampen var Tune meget tæt på at slå TMS Ringsted, og var foran med 2 med mindre end 1 minut tilbage. Desværre blev det kun til uafgjort. Dette resultat betød, at SUS pigerne skulle spille om 3-4 pladsen, hvor modstanderen hed Nyborg, som pigerne delte værelse med.


Som optakt til dette lokalopgør tog SUS pigerne og deres trænere en tur ned i byen, hvor Jensens Bøfhus fik tømt deres ismaskine. Til finansieringen af isen havde pigerne samlet 2 store affaldssække med pantflasker i hallerne, hvilket indbragte intet mindre end 256 kr.
Lørdag morgen var fokus kun et sted, Nyborg skulle have bank, og SUS pigerne ville hjem med de 1000 kr. som 3. pladsen gav. SUS pigerne kom bedst fra start, men kræfterne slap op og et velspillende Nyborg-hold gav ikke op. Heldigvis var forspringet fra først i kampen og pigernes fighterviljen nok, og kampen endte med en sejr på 16-15 til de seje SUS piger.


Under hele stævnet var pigerne blevet forkælet med en masse kage fra forældrene, og lørdag bød også på to fødselarer, så der var både brunsviger og hjemmelavede romkugler til alle efter den velfortjente sejr.