U18 drenge vandt i Gudme

SUS-drengene slog rivalerne fra GOG i en spændende østdivisionskamp torsdag aften.

Med sejren torsdag aften i Gudmehallerne har SUS Håndbolds U18 drenge vundet to gange over GOG i denne sæson. I kvalifikationsturneringen op til østdivisionen blev det til en etmåls sejr i Ullerslev. I torsdags vandt SUS med tre mål - 28-25, og tog dermed et vigtigt skridt nærmere mod det næste delmål i sæsonen - kvalifikation til østligaen efter jul. Det kræver en plads blandt de tre bedste i østdivisionen inden jul.

Fra kampens start var gæsterne fra SUS meget tændte. Fra stillingen 2-2 blev det 7-2 på ekspresfart, men så gik holdet i stå, da spillerne glemte at vise gnist og entusiasme. Derved kom GOG tilbage i kampen, og var endda foran i store perioder af anden halvleg.

Da der manglede fire minutter var GOG foran med 25-24, og SUS på det tidspunkt to spillere i undertal på grund af udvisninger. Gnisten vendte heldigvis tilbage, og ikke mindst på energimål af Mads Rydal og Rasmus Petersen blev et truende nederlag vendt til en tremålssejr.

Dermed er SUS nu på andenpladsen i østdivisionen, inden holdet på næste søndag kl. 14.15 møder Middelfart, der indtil nu har hentet tre point, blandt et uafgjort resultat mod TMS Ringsted, som fører østdivisionen. Derfor venter endnu en vigtig kamp for SUS U18 drengene.