Dame serie 3 forstår sig både på håndbold og holdfest

Ifølge Biblen var skærtorsdag den dag i påsken, hvor Jesus indstiftede nadveren. Han inviterede på brød og vin, og sluttede aftenen af med at vaske fødder på sine disciple. Hvad der var på menuen og om der var lagt op til fodbad på Kullerup Byvej i torsdags melder efterretningerne ikke noget om...
…men i hvert fald var hele 19 damer samlet til lidt af en holdfest.    

SUS Håndbold giver hvert år seniorholdene tilskud til mad, når der skal holdes hyggelige sammenkomster. Og hos serie 3 damerne bliver sådan et tilskud hurtigt vekslet til en fest. Og da holdet også har solgt julekalendere, var der plads i budgettet til en lille smule af de lidt stærkere våde varer. Christina Hedeager havde sørget for dejlige festlokaler (hjemme hos sig selv), hun havde også arrangeret menuen og derudover havde hun en finger på pulsen i forhold til underholdning. Men som det er på serie 3 holdet, så hjælper alle gerne til. Helle Heine, holdets træner gennem flere sæsoner, sagde ja til at stå i spidsen endnu et år. Endda før hun overhovedet havde fået sin trænergave, som var et gavekort til Den Gamle Kro i Odense. Holdet vil gerne sige tak for en rigtig dejlig fest, og også tak til klubben for tilskuddet. De kan nok godt finde ud af at omsætte endnu en pose penge til holdfest en anden gang.

Igen i år ligger damerne med i toppen af rækken. Faktisk deler de lige nu førstepladsen med Sdr. Nærå. På søndag spiller holdet på hjemmebane kl. 16.00, hvor de håber på at et stort hjemmepublikum kan hjælpe dem til endnu en sejr.