Pointdeling ml. SUS og Team Vestfyns u14 piger

Inden kampen var der nok et par stykker af os der havde solgt kampen mod 1 point mod de godt skydende og fysisk stærke piger fra Team Vestfyn, men som kampen skred frem blev point til vores piger mere og mere realistisk

Kampen startede godt for SUS og pigerne fik skudt en del lette bolde ind på Team Vestfyns keeper, der ikke fik fat i meget. I forsvaret var pigerne 100% klar fra start og der blev startet ud i en 5 1 formation med Katrine fremme som bølgebryder for Vestfyns dygtige skytter. Det lykkedes pigerne at holde bagspillerne ret godt fra fadet og de mål der blev indkasseret kom fra streg og fløj som en naturlig konsekvens af den store fokus på de tre bagspilspladser.

Spillet blev lidt rodet for begge parter og der blev også lagt en dommerlinje vi ikke har oplevet før, hvilket resulterede i mange udvisninger til SUS og det var svært at få spillet til at flyde i både angreb og forsvar, når man spiller i undertal.

Fra træner teamet lyder det ofte: "Det koster blod, sved og tårer" og det blev også tilfældet , da Line P. måtte udgå efter to voldsomme tacklinger, hvor hun i forsvaret gik i mellem og trak to angrebsfejl. Katrine måtte sidde sig på bænken efter at have modtaget sin 3. udvisning samtidig med at flere af pigerne har døjet med sygdom op til kampen gjorde at pigerne i 2. halvleg blev presset på ressourcer og lavede et urimeligt antal tekniske fejl som reelt kom til at kost sejren. Trods det kan pigerne være tilfredse med point mod et Team Vestfyn hold der har udviklet sig rigtig meget siden vi mødte dem i efterårssæsonen. Det ene point kom heldigvis med hjem til Ullerslev og stort tillykke med det piger. Kampens spiller blev Katrine der startede godt ud i både forsvar og angreb, men som nævnt fik lidt tidlig "fyraften" :-)