Flotte sølvmedaljer til U18 drenge

Sus-Nyborgs U18 drenge spillede pokalfinale mod Hc Odense. Det var tredje år i træk mod de stærke drenge fra Odense. Det blev til et nederlag på 21-25, så det var næsten en sejr, da de har tabt større de andre gange.

Holdene fulgtes ad de første 15 min, SUS startede med at dække 5-1, men gik over til at  dække 6-0, da Odense var dygtige til at løbe overgange. I angrebet var der flot tempo og  bagspillerene fik lagt et godt pres på Odenses  forsvar og fik med indspil til stregen og flotte skud udefra og gode gennembrud holdt kampen åben. Efter en flot 1. halvleg, kommer SUS godt i gang med 2. halvleg og får reduceret til 15-16, men bliver desværre ramt af et par udvisninger og samtidig træder Odenses venstre back virkelig i karakter og er med sine 13 scoringer stærkt medvirkende til at Odense til sidst løber med sejren. Drengene kæmper virkelig for sagen, men løber tør for løsninger i angrebet og bliver langsomt tappet for kræfter af de hårdt kæmpende drenge fra Odense, som gennem hele kampen løber kontra og hurtig midte.

Odense havde lige den større bredde på holdet som gør at de løber med sejren, men SUS spillerne kan efter en flot kamp være stolte af deres indsats og dejligt at se at de ting der arbejdes med til træning også fungerer i kampene. Tillykke med den sølvmedaljerne.

Andreas stod en rigtig flot kamp og blev fortjent kåret til kampens pokalfighter. Tillykke med det.

Målene blev fordelt mellem: Marko 8,  Jon 4, Tobias 4, Kristoffer 3 og Magnus 2 mål.