U6 stævne 27/2-2016

Lørdag morgen mødte 13 håbefulde U6 spillere og 3 morgenfriske trænere op til stævne i Ullerslevhallen. På tilskuerpladserne sad søskende, forældre og bedsteforældre klar til at klappe på de helt rigtige tidspunkter.

Første kamp var mellem SUS og Risøhøj 2. Spillerne var vist ikke helt vågne endnu og måtte desværre se sig slået med et knebent 5-6 nederlag.

Anden kamp blev en spændende affære. Igen var Risøhøj på den anden side af banen, men både SUS og Risøhøj, havde mange spillere og stillede med 2 hold, så det var helt friske spillere, der stod overfor hinanden. De unge spillere fra Risøhøj kom bedst fra start og fik hurtigt bragt sig foran 3-1, SUS-spillerne kæmpede bravt og fik lige inden pausen udlignet til 3-3. Dette gav SUS-erne blod på tanden og et flot langskudsmål fra modsatte ende af banen fik bragt sus foran 5-3. Kampen sluttede med en fin og velfortjent 7-5 sejr.

De resterende to kampe bød på fint spil i begge ender af banen. Gode afleveringer, fine skud på mål og koncentreret målmandspil, resulterede i komfortable sejre på hhv. 8-2 og 12-6. Ikke mindst takket være trænernes kyndige og kærlige vejledning inde på banen (der må de nemlig gerne være, når spillerne ikke er så gamle)

Både på og uden for banen kunne man iagttage spillerne hygge sig med hinanden, og på tilskuerpladserne hyggede de medrejsende fans sig og fik sig en sludder og sørgede for at klappe alle de gange, der var grund til det, og det var der heldigvis mange lejligheder til denne lørdag i Ullerslev.

Randi N. Andersen